Untitled Document

Hixhri Shemsi: 1396    Rûmî: 05 Gusht 1434    Hızır: 105
7 DHIL HIXHE 1439

18
GUSHT
2018
E Shtunë

Dita 230. e vitit, Ditët e Mbetura : 135
Muaji 8., 31 Ditë, Java 33.
Shkurtimi I Ditës 3 minuta - Ora E Ezanit 2 minuta përpara.

Malli është si armë për njeriun. Njeriu shëndetin, jetën, fenë dhe nderin e tij i ruan me anë të mallit. Sufjan Sevri (Rrahmetullahi alejh)


SOT ESHTE DITA E VITIT TE RI